Jahodový gel
Kód: 429Detailní popis produktu
Jahodový gel s vysokým podílem jahod vyniká přirozenou chutí a vůní po ovoci. Jahodová náplň je vhodná pro plněné pečivo například s tvarohovou náplní.
Jahodový gel s vysokým podílem jahod vyniká přirozenou chutí a vůní po ovoci. Jahodová náplň je vhodná pro plněné pečivo například s tvarohovou náplní. Dále ji můžete vmísit do krému určených k plnění dortů, rolád, řezů, svěžích letních dezertů a dalších výrobků. Jahodový gel lze přimíchat i do náplní určených pro pečení – například do pečených tvarohových dortů. Jahodovou náplň můžete použít k plnění tvarohových knedlíků.
Dále můžete jahodový gel přimíchat do domácích smetanových zmrzlin. Gel můžete přidávat i do želatinových přelivů na svěží tvarohové i jogurtové dorty a dezerty.
K jahodové náplni se hodí i další chuti: čokoládová, vanilková, kokosová, mandlová a pistáciová.
Složení: Jahody - kusové ovoce (45%), ovocný protlak (jablko), glukózo-fruktózový sirup, cukr, modifikovaný škrob E1422, ovocný protlak (višeň), ovocný protlak (aronie), kyselina citronová E330, aroma, konzervant E202, zahušťovadlo guma gellan E418, koncentrát z černé mrkve, voda.
Skladování: Skladování v chladu (max. 25°C) a suchu. Po otevření skladovat na chladném místě (lednička) a spotřebovat do 14ti dnů.
Balení: 1000g, trezírovací sáček
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 693 kJ |
Energetická hodnota | 165 kcal |
Tuky | 0.08 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0.01 g |
Sacharidy | 39.8 g |
- z toho cukry | 31 g |
Bílkoviny | 0.33 g |
Vlákniny | 1.46 g |
Sůl | 0.02 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Náplně |
---|---|
Záruka: | 6 měsíců |
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Proč Zeelandia?
České výrobní závody této společnosti jsou zaměřeny na výrobu džemů, termostabilních náplní, zeleninových základů. Vybíráme pro Vás jejich top výrobky, které jsou k dispozici v balení do 1kg. Vyzkoušejte jejich výrobky, kde poměr kvality vysoce převyšuje cenu.
O společnosti:
Naším oborem je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízíme inovativní výrobky vycházející z našich celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem naší strategie. Reagujeme na potřeby našich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbáme na kvalitu našich výrobků, jejich bezpečnost, dodržujeme normy a postupy, výrobky podrobujeme přísné kontrole. Důkazem naší snahy jsou systémy řízení kvality, které jsme v naší společnosti zavedli a dodržujeme. Naším cílem je být skutečným partnerem pekařů a cukrářů. Pochopit jejich potřeby, podílet se na jejich činnosti, pomoci jim dodávat vysoce kvalitní výrobky, zvýšit jejich produktivitu a rozšířit sortiment výrobků. Věříme, že úspěch našich zákazníků je také naším úspěchem. Dnešní odlišné uvažování přináší zítřejší úspěch. Keep exploring.